Wie ben ik?

Mijn naam is Anja de Vaal en ik ben 65 jaar.
Vanaf mijn 25e jaar ben ik in aanraking gekomen met spiritualiteit. Samen met mijn ex man hebben wij een aantal jaren een natuurvoedingswinkel gehad en gaven wij vegetarische kooklessen. Er ontstond in die periode een drive die niet te stoppen was en ik begon aan mijn eigen ontwikkeling. Denk daarbij aan reiki, intuïtieve massage, hypnotherapie, intuïtieve ontwikkeling, aurahealing/reading, Oneness meditatie, Mindfullness, Cursus in Wonderen (3 jr) Mediumschap deel 1 . Werken met de biotensor en begin dit jaar werken met de Akasha Kronieken. Tussendoor heb ik ook veel creatieve dingen gedaan, zoals schilderen, boetseren, brons gieten en zilversmeden (1 jr) Momenteel volg ik deopleiding Kosmisch Kristalmeester.

Op dit moment hou ik mij hartstochtelijk bezig met het maken Orgonites. Hierin kan ik mijn creativiteit en mijn intuïtie inzetten om hele mooie objecten te maken.

Een Orgonite blijkt mij keer op keer te bekoren, te verleiden en uit te dagen tot een nog mooier en nog energetischer exemplaar. Een Orgonite wordt door mij intuïtief gemaakt in combinatie met mijn biotensor zodat er altijd een unieke Orgonite ontstaat! Daarnaast let ik ook erg op het visuele aspect.


 Ik vind het belangrijk dat je er ook graag naar kijkt. Dit betekent immers contact maken met de Orgonite! Dit geeft een extra dimensie aan de werking. Ook experimenteer ik graag met voorwerpen uit de natuur om een aardende werking toe te voegen. Deze toevoeging blijkt in de praktijk heel goed te werken. Sinds begin april 2020 voeg ik ook in heel veel Orgonites een tensor toe in de vorm van een ring, een coil of een Power Coil. De werking van deze tensor heb ik apart beschreven op het tabblad TENSOR. Je kunt daar uitgebreid lezen hoe dit kleine koperen apparaatje hele sterke toevoeging geeft aan de Orgonite!                 
Momenteel ben ik ook bezig om met ijzeroxide, aluminiumoxide  en edelsteenpoeder de werking en bescherming van de Orgonites nog meer te optimaliseren.

Sinds kort maak ik ook hand-oplaadschijven met Power-Coils, Bergkristal en bladgoud een enorm krachtige combinatie uitermate geschikt om je handen op te laden/reinigen voor een massage of een healing. Uiteraard kun je hem ook gebruiken om vloeistoffen/fruit e.d. te reinigen.

Een Orgonite kan een ruimte in de gewenste balans brengen, spanning afvoeren en helend werken op mens en dier. Zij ondersteunt diepe processen in ons mens-zijn waar we niet altijd weet van hebben. Door het plaatsen van een Orgonite krijg je ongemerkt een steuntje in de rug.

Bij lichamelijke klachten adviseer ik je om een consult te nemen bij je huisarts. Ik ben niet medisch geschoold en kan je hierbij niet helpen. Wel kan ik je mogelijk ondersteunen met een Orgonite in je proces.


De foto's op mijn website zijn gemaakt door Michiel Leegerstee  https://www.belevingsfotografie.nl/ met heel veel dank!