Over mij

Sinds mijn 26ste jaar, dus nu precies 40 jaar geleden, ben ik in aanraking gekomen met spiritualiteit. In combinatie met mijn gezondheid, relatie (s) en werk is dat niet altijd gemakkelijk geweest. Naarmate de jaren begonnen te tellen kon ik beter mijn gevoel volgen en leerde ik beter hiernaar te luisteren. De laatste 3 jaar is dit allemaal in een stroomversnelling gekomen. Dat heeft natuurlijk ook te maken met de huidige tijd en ascentie verhoging.  Ik heb in mijn leven al heel wat cursussen gevolgd, maar alles wat zich het laatste jaar in mijn leven aandient is van een heel andere orde.

Dit alles is in febr./mrt. 2021 begonnen toen ik kennismaakte met Maria van der Geest van de Sterrenpoort in Oegstgeest. Zij heeft mij verteld dat ik Lemuriaan en oud Atlantier ben. Dat maakte heel wat in mij los. Door haar inwijdingen en deelname aan haar lichtcirkel realiseer ik mij steeds meer en meer waarvoor ik op aarde ben. Namelijk LeMUria terug op aarde brengen!

Momenteel wandel en chant ik in het bos en mediteer ik veel. Mijn toewijding voor Lemuria is heel groot. Het afgelopen jaar heb ik veel Orgonites, drakinnen, aliens en skulls voor de Sterrenpoort mogen maken. Recentelijk mag ik mijzelf een poort voor Aliens noemen d.w.z. zij bezielen mijn werk als ik de juiste 'toon' raak.

Wat de toekomst mij gaat brengen weet ik nog niet precies, ik laat mij volledig leiden daarin. Wel maak ik nog veel Orgonites en persoonlijk afgestemde Orgonites. Mijn Orgonites zijn ook duidelijk geïnspireerd door Lemuria en de binnenaarde. Het afgelopen jaar voeg ik, behalve de metalen, ook oxides en tensorringen toe.  
Een Orgonite wordt door mij intuïtief gemaakt in combinatie met mijn biotensor zodat er altijd een unieke Orgonite ontstaat! Daarnaast let ik ook erg op het visuele aspect. Ik vind het belangrijk dat je er ook graag naar kijkt.Dit betekent immers contact maken met de Orgonite! Dit geeft een extra dimensie aan de werking. Ook experimenteer ik graag met voorwerpen uit de natuur om een zachte werking toe te voegen. Deze toevoeging blijkt in de praktijk heel goed te werken.

Een Orgonite kan een ruimte in de gewenste balans brengen, spanning afvoeren en helend werken op mens en dier. Zij ondersteunt diepe processen in ons mens-zijn waar we niet altijd weet van hebben. Door het plaatsen van een Orgonite krijg je ongemerkt een steuntje in de rug. 

Een Orgonite hoeft niet gereinigd te worden.