Over mij

Op mijn 26ste jaar, ben ik in aanraking gekomen met spiritualiteit. In combinatie met mijn gezondheid, relatie (s) en werk is dat niet altijd gemakkelijk geweest. Naarmate de jaren begonnen te tellen kon ik beter mijn gevoel volgen en leerde ik beter hiernaar te luisteren. De laatste 4 jaar is dit allemaal in een stroomversnelling gekomen. Dat heeft natuurlijk ook te maken met de huidige tijd en ascentie verhoging.  Ik heb in mijn leven al heel wat cursussen gevolgd, maar alles wat zich het laatste jaar in mijn leven aandient is van een heel andere orde.

Wat de toekomst mij gaat brengen weet ik nog niet precies, ik laat mij volledig leiden daarin. Wel maak ik nog veel Orgonites en persoonlijk afgestemde Orgonites. Mijn Orgonites zijn ook duidelijk geïnspireerd door Lemuria en de binnenaarde.  

Update okt 2022.
Momenteel verblijf ik voor 5 maanden in Vallmoll een kleine urbanisatie in de buurt van Tarragona. Vanuit hier geef ik Hathor Voicehealing online en maak ik Orgonites voor verkoop op mijn website en Ruben Robijn. Ook kun je nog steeds een persoonlijke Orgonite door mij laten creëren. 

Update april 2023.
Ondertussen heb ik mij permanent gevestigd in Spanje, in Miami Platja heb ik een heerlijk plekje gevonden. Daar kun je mij elke dag vinden wandelend met de honden aan het strand. Zulk een fijne energie om in te wonen en schoon geblazen te worden door de wind, prachtige plek om alles maar dan alles los te laten.Het afgelopen jaar voeg ik, behalve de metalen, ook oxides en tensorringen toe. Een Orgonite wordt door mij intuïtief gemaakt in combinatie met mijn biotensor zodat er altijd een unieke Orgonite ontstaat! Daarnaast let ik ook erg op het visuele aspect. Ik vind het belangrijk dat je er ook graag naar kijkt.

Dit betekent immers contact maken met de Orgonite! Dit geeft een extra dimensie aan de werking. Ook experimenteer ik graag met voorwerpen uit de natuur om een zachte werking toe te voegen. Deze toevoeging blijkt in de praktijk heel goed te werken.

Een Orgonite kan een ruimte in de gewenste balans brengen, spanning afvoeren en helend werken op mens en dier. Zij ondersteunt diepe processen in ons mens-zijn waar we niet altijd weet van hebben. Door het plaatsen van een Orgonite krijg je ongemerkt een steuntje in de rug. 

Een Orgonite hoeft niet gereinigd te worden.Voor vragen of informatie over mijn werk kun je mij altijd contacten via het contactformulier op deze website of bel me gewoon op 06 17 270 220