Hoe kies je een Orgonite?

Op de website staan een aantal kant en klare Orgonites. Je kunt je direct aangetrokken voelen tot de vorm, inhoud en kleur. Meestal blijkt dan ook of de gebruikte materialen als edelstenen, metalen en overige toevoegingen je datgene te brengen waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Ook kun je een Orgonite op bestelling bij mij laten maken.
Naar aanleiding van een foto waar je alleen op staat en die niet ouder dan 3 maanden is stel ik mij intuïtief in op je en voel ik in wat er op dat moment nodig is. Ik kies intuïtief een aantal stenen stenen, met behulp van mijn biotensor pendel ik uit, of de stenen geschikt voor je zijn op dat moment en/of de combinatie stenen/metalen/kleuren en andere toevoegingen geschikt zijn. Zo ontstaat er heel een hele speciale Orgonite voor jou! Tijdens het gieten van de hars speel ik altijd 432 Hertz muziek, de Goddelijke grondtoon, die door de hars wordt geabsorbeerd


Persoonlijke Orgonite

De prijs van zo'n persoonlijke Orgonite is afhankelijk van het formaat en welke stenen er gebruikt worden. De ervaring leert dat de prijs tussen 50 en 60 euro uitkomt excl. verzendkosten voor middelgrote piramidevorm.

Vooraf vraag ik een aanbetaling van 50% van de prijs.

Ben je geïnteresseerd neem dan even contact met me op! We spreken dan alles uitgebreid met elkaar door.